Julia Garpsten

Restaurangbiträde

Julia kom in i restaurangen hösten 2014, där hon hävdade "ni blir inte av med mig". Det blev dom inte. Hon är restaurangens supersnabba allt-i-allo, som städar, förbereder mat, diskar och vistas vid stekbordet nästan samtidigt. Övrig tid retas hon med kocken, tillsammans med Alma. 

Ibrahim Sehalic

Kock

Ibrahim, eller "Ibro", "Kocken" (kärt barn har många namn) öppnade restaurang Tre Syskon tillsammans med sina två systrar år 1995. Idag driver han den tillsammans med sin fru Alma, där de tillsammans brinner för att lära känna sina gäster och erbjuda en personlig upplevelse. Ibrahim ansvarar för att laga dagens lunch, fuldansa i köket och servera smakrik á la carte till sina gäster. 

Alma Boric

Delägare

Alma är i grunden civilingenjör i kemi- och bioteknik, men skulle aldrig byta bort sitt arbete i restaurangen. Hon började arbeta i restaurangen för tio år sedan och fastnade direkt för den nära kundkontakt arbetet innebär. Alma ansvarar för att servera och förbereda mat, skratta tillsammans med sina gäster och sköta allt ekonomiskt kalkylarbete som Ibrahim får spatt av.