DAGENS LUNCH

DAGENS LUNCH v. 43

Måndag Panerad spättafilé med västkuströra och kokt potatis.
Kasslergratäng med krämig ostsås och sparris. Kokt potatis.
Tisdag Raggmunk med stekt fläsk och lingonsylt.
Kockens pasta med fläskfilé. Färskriven parmesan.
Onsdag Krämig kycklinggryta med bacon, grädde och soltorkade tomater. Basmatiris till.
Långstekt fläskkarré med skysås, gräddkokta rotfrukter, kokt potatis, äppelmos.
Torsdag Ärtsoppa alt. Bosnisk bönsoppa. Pannkakor, sylt, vispad grädde.
Färsbiffar i gräddig sås, kokt potatis, gröna ärter, lingonsylt.
Fredag Nötstek med kantarellsås, kokt potatis, svartvinbärsgelé.
Medelhavsgryta med fisk och färska grönsaker. Serveras med gräddfil och kokt potatis.
Lördag En kötträtt samt en fiskrätt serveras som dagens lunch.

PRIS: 87:-
Inkl. smör, bröd, dryck, salladsbuffé, kaffe och kaka.
770:- för 10 luncher (lunchkort).
Mat för avhämtning 75:- inkl. smör, bröd, sallad.
Mat för avhämtning 80:- inkl. smör, bröd, sallad och dryck.